Arvot, Ihmisyys, Vaalit

SUOMI-NEITO TARVITSEE EDUNVALVOJAN

Suomi-neidolla on ollut raskaat viimeiset vuodet eikä hänen mielenterveytensä ole enää entisellään. Hän on sairastunut harvinaiseen riippuvuuden muotoon: kroonisen hyväntekeväisyyteen.

Se alkoi aivan viattomasti. Pieni summa keräysastiaan pyydettäessä, hiukan ylimääräistä yhteiseen pottiin ja heikompiosaisten avustamista. Kukaan ei osannut kuvitella, että hyväntahtoisuus koituisi Suomi-neidon kohtaloksi, kunnes hän yhtäkkiä alkoi vaikuttaa pakko-oireiselta auttamishalunsa kanssa. 

Kun Mosambikissa nähtiin nälkää, hän päätti ohjata ison siivun leipäjonon antimista suoraan avustusjärjestöille – hänellä riitti vielä muruja rinnan alle. 

Kun Keniassa kaivattiin koulukirjoja, hän auliisti lähetti lastensa oppimateriaaleihin budjetoidut rahat, sillä täällä koulutus on maailman parasta ilman niitäkin. 

Kun Etiopia tarvitsi apua sään ennustamiseen, Suomi-neito ajatteli olevan paikallisille elintärkeää tietää, minä päivänä _tarkalleen ottaen_ se ilmasto lämpenee. 

Kun Kreikassa elettiin yli varojen ja tultiin hattu kourassa keräämään kolehtia, hän kaivoi kuvettaan ja sai kaveritkin antamaan omistaan. 

Kun Ukrainassa alkoi sota, hän päätti lahjoittaa talvivaatteensa pakolaisille ja sammutti valonsa, ettei olisi liian etuoikeutettu. 

Kun Saksan johdolla suljettiin kaasuhanat, hän päätti jakaa muillekin maille omista energiavarannoistaan, jotta kenellekään ei tulisi kylmä. Kyllä suomalainen sisu lämmittää pakkasellakin. 

Kun Italiassa kerättiin rahaa asuntojen remontoimiseen, Suomi-neito halusi ehdottomasti osallistua kustannuksiin. Hän, jos joku tietää, miten hirveää on asua homehtuneessa rakennuksessa. 

Kun espanjalaiset halusivat vähentää työpäiviä, oli hän välittömästi valmiina tukemaan heitä hankkeessaan. Suomi-neito päätti, että hän voi tehdä vähän muidenkin puolesta – levätköön he, jotka sitä tarvitsevat. 

Nyt Suomi-neidon säästöt on poltettu ja perintätoimistot karhuavat saataviaan. Keho on rapistunut SUOMI-NEITO ON SAIRAS – SANNIBERGELE.FI eikä mielikään ole enää tasapainossa.

Ymmärtämättä tekonsa seurauksia Suomi-neito on aikeissa allekirjoittaa sopimuksen, jossa luovuttaa Petro-sedälle TEDROS PETROS – SANNIBERGELE.FI kaikki oikeudet päättää hänen terveysturvallisuudestaan. Kuulemma vain niin voi jatkossa estää koko maailmaa sairastumasta.

Kuka välittäisi Suomi-neidosta tarpeeksi, jotta hoitaisi hänet kuntoon ja estäisi häntä menettämästä omaisuutensa lisäksi myös vapautensa? 

#edunVaLvoja #Vapaudenliitto

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *