Ei luokiteltu, EU, Koronarokote, Korruptio, Tasa-arvo

TEDROS PETROS

TEDROS PETROS

[ Alla lyhyt ote Mahtavaa, Mika Salminen! -postauksesta.]

”Jotta vältymme jatkossakin pyytämästä anteeksi keneltäkään, olisi suotavaa siirtää globaalisti kaikki vastuu yhden korruptiolle alttiin järjestön päätäntävallan alle – vaikkapa sen yhden, jota johtaa eräs kansanmurhastakin syytetty.”

Jääkäämme siis odottelemaan sellaista EU:n masinoimaa lakipykälää, mikä keskittää päätöksenteon jatkossa yhä pienemmän porukan käsiin – meidän kaikkien turvaksi.

Kirjoittaessani edellistä kappaletta olin autuaan tietämätön nyt esille nousseesta WHO:n uudesta pandemia-sopimuksesta, millä on ilmeisesti tarkoitus lisätä määräysvaltaa suoraan Tedrosille ja kumppaneille. Kyseessä oli puhtaasti kyyninen arvaus sen pohjalta, miten olen asiantuntijoiden piiloviestejä oppinut lukemaan.

Suunnitelma vallan keskittämisestä sopisi kuin nenä päähän – tai taala taskuun – MM-huumaan, jossa kisalajina on vastuunpakoilu.

Poliittisesti syyttävän sormen kohdistaminen ympyrän sijasta ylöspäin olisi ihanteellista nyt, kun todellinen oppositiokin vaikuttaa tyystin kadonneen.

Kuvitellaanpa, että tulet lähes 200-henkisestä suvusta ja sinulla on setä nimeltään Petro Seeprajeesus.

Hän on äärimmäisen meritoitunut terveysalalla, joten kokee kaikkien turvallisuuden kannalta parhaimmaksi ratkaisuksi ottaa jatkossa vastuulleen päätökset myös sukulaistensa flunssien torjuntakeinoista.

”Mutta hän varmasti tietää terveysasioistani paremmin kuin minä omalla kokemuksellani ja olemmehan sentään samaa sukua, joten tietenkin hän tahtoo parastani”, voi moni tuumia ja hyväksyä suunnitelman.

Entä jos he saavat kuulla, että Petro S. on ansainnut tittelinsä työskentelemällä lääkeyhtiöiden alaisena ja parhaillaankin hankkii elantonsa røkøtefirmojen rahoituksella? Uskovatko he edelleen, että hänen kehotuksensa testata, lääkitä ja røkøttaa perustuu pelkkään lähimmäisen rakkauteen?

”Hyväähän nekin tarkoittavat; miksi muuten yhtiöt käyttäisivät niin paljon rahaa hoitokeinojen tutkimiseen, valmistamiseen ja jopa hyväntekeväisyyteen kehitysmaissa?”, moni varmasti miettii.

Onko kyse lopulta filantropiasta vai kleptomaniasta – siitä lienee monta mielipidettä.

Niin tai näin, onneksi kuitenkin Petro S. on vankkumaton tasa-arvon kannattaja, joten sukulaiset voivat olla huojentuneita siitä, että ainakin hän toimii yhdenvertaisuusperiaatteen mukaisesti.

Jokke-papan tartunnan vuoksi kärsii varmasti koko suku, olipa oireita sairaudesta tai ei. Viis siitä, vaikka terve serkkutyttö ei ole ollut lähelläkään Jokkea, saa hänkin luvan noudattaa samaa hoitoprotokollaa

– koska olemme kaikki samanarvoisia.

(julkaistu Facebookissa 18.5.2022)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  1. Kylläpä yllätti ja ilahdutti tämä viesti. Kiitos Lompo

  2. Kiva kun kirjoitat, kirjoitat vaikeista ja kielletyistäkin aiheista sovinnollisesti ja syyttelemättä. Omaan silmääni vaikuttaa, että ydinsanomasi tässä blogissa koskee sanan-…

  3. KIITOS! Täysin samaa mieltä, että nyt on aika lisätä sitä moniäänisyyttä ja suoraa puhetta enkä epäile yhtään, etteikö Vapauden liitto…

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *