Ihmisyys, Tieto, Totuus, Tunteet

NO MIKÄ NYT KENELLEKIN ON NORMAALIA?

Ärsyttääkö kukkahattutätien ja pappalakkisetien paheksuva sävy nyky-yhteiskuntaa kohtaan? Miksi niiden on pakko olla niin konservatiivisia ja perinteisiin jumiutuneita, että kaikesta aivan normaalista pitää vääntää jotain ”sairasta agendaa”?

Maailma muuttuu – GET OVER IT!

Mitä pahaa siinä nyt muka on, että…

alle puberteetti-ikäisiä kannustetaan luovaan ilmaisuun sekä olemaan _omia itsejään_ päälleliimatun alter egonsa suojissa? Mikä muka voisi olla sen parempi tapa kasvattaa tasapainoista ja eheää persoonallisuutta?

Samallahan he saavat kokemusta hyväksynnästä ja kehollisesta voimaantumisesta, kun keski-ikäiset ihailijat silmät kiiluen tuijottavat heidän karrikoidun seksikästä liikehdintäänsä.

Siitä nyt ei voi olla kuin hyvillään, että taaperoista lähtien opitaan arvostamaan omaa vartaloa siinä määrin, että ymmärretään sen paljastamisen tuovan helppoa rahaa. Myös haarojen levittäminen ja riittävän syvä selän notko on tärkeä taito oppia jo ennen kuin osaa tavata omaa nimeään. Kuka sanoja edes kaipaa, kunhan keho osaa puhua rakkauden kieltä. Myös karikatyyrinen ulkonäkö ja käytös sekä määrittelemätön sukupuolenkokemus on hyvä ottaa ajoissa haltuun, etteivät vanhemmat vaan pääse aivopesemään lapsiaan tytöiksi ja pojiksi.

Mitä asiatonta siinä nyt on, että…

puumanaiset laitetaan deittailemaan toistensa lapsia tai teini-ikäisten eteen marssitetaan eri-ikäisiä aikuisia riisuutumaan? Sehän on sukupolvien kohtaamista parhaimmillaan.

Mitä epäsopivaa siinä nyt on, että…

nykyajan artistit näyttävät ihaltavaa esimerkkiä, miten vapautuneesti nautitaan omasta sukupuolen kokemuksesta, seksuaalisuudesta ja alastomuudesta eikä enää häpeillä kehoa – tai edes sen toimintoja? Pissaaminen fanin naamalle, oksentaminen rinnoille, itsensä koskettelun miimikoiminen ja kaiken yksityisen tuominen julkiseksi on ainoastaan upea osoitus yhteiskunnan kehityksestä.

Mitä outoa siinä muka on, että…

muotibrändit tai luovat taiteilijat tunkevat alastomia lapsia pesuvateihin, heidän päitään paperipusseihin tai demonisen näköisiin sarviin sekä kuvaavat pieniä mallejaan alistetun ja kärsivän näköisinä? Tällainen kuvastohan oikein syleilee lapsen oikeutta näyttää turvallisesti kaikki tunteensa. Miksi siitä nyt mieltään pahoittamaan?

Onneksi on sentään vihdoin ymmärretty, että edes vauvat eivät ole pyhä asia, vaan olemme kaikki yhdenvertaisia. Sen varjolla onkin luontevaa teatraalisesti demonisoida vastasyntyneet symbolisesti katkomalla heidän kaulansa tai upottamalla vereen. Punainen on muutenkin rakkauden väri, joten kivahan siinä on kieriskellä alastomana. Vielä hienompi vaikutelma saadaan, kun se yhdistetään bdsm-mustaan.

Veren käyttäminen taiteena on täysin luonnollinen asia eikä liity mihinkään saatanalliseen agendaan. On ihan ok, että nuorisolle normalisoidaan satanismia pelastustuksena ja pahuuden voimia seksualisoidaan osana populäärikulttuuria. Miksipä ei poistettaisi stigmaa myös ihmissyönniltä siinä samassa – why not, koska eläinliha on erittäin soosoo.

Ei kai tällaisessa mitään epänormaalia ole, eihän?

Ps. Meinasin laittaa tähän postaukseen sisältövaroituksen ja vähän kyseenalaisempaakin materiaalia, mutta sitten tajusin, että sehän olen _minä_, jonka pitää olla varovainen jakaessani tällaista yhteiskunnallisesti ”ihan normaalia” settiä – ellen halua joutua s3nsuurin alle.

Eikä siinäkään ole yhtään mitään nurinkurista, eihän?

(Julkaistu Facebookissa 15.4.2023 kuvien kera)

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *