Tasa-arvo

ILOUUTISIA!

Olen vihdoin keksinyt elämäntehtäväni:

aion järjestää Little Miss DIVA -kurssin alakouluikäisille tytöille.

Tarkoituksena on rohkaista jokaista löytämään sisäinen superstaransa, rakentaa hänelle seksiä tihkuva alter ego ja ottaa haltuun kaikki diivamaiset eleet flirttailevasta katsekontaktista haarojen levittelyyn.

Kurssi tukee tasapainoisen persoonallisuuden kehittymistä, vartalopositiivisuutta, hyväksytyksi tulemisen tunnetta sekä lapsen oikeutta itsensä ilmaisuun.

Hius- kynsi- ja ripsilisäkkeet sisältyvät hintaan ja niiden käyttö sekä oikeaoppinen tunnistamattomaksi meikkaaminen harjoitellaan heti ensimmäisenä päivänä. Pitäähän joka tytön saada tuntea olevansa itsevarma, kaunis ja ihailtu juuri sellaisena kuin on!

Jokainen osallistuja pääsee korostamaan vartalonsa muotoja tarkoitukseen soveltuvilla push-upeilla, stay-upeilla sekä aistillisilla asuilla ja asusteilla, joilla saa varmasti kenen tahansa pään kääntymään.

Kurssin päätteeksi ulos kävelee hyväryhtisiä, notkeaselkäisiä, diivamaisen naisellisuuden ilmentymiä pienoiskoossa.

Yläikäraja osallistumiseen on 12 vuotta, mutta mitä nuorempana koulutuksen aloittaa, sitä autenttisemman Little Miss Divan saat kotiin vietäväksi!

Kurssin lopuksi on tiedossa kunnon show! Toinen toistaan upeammat pikku-diivat pääsevät syleilemään feminiinisyyttään upeassa tanssiesityksessä, jossa selät taipuvat kaarelle ja lanteet pistetään keinumaan. Huomioithan, että loppunäytös ei ole sallittu alle 16-vuotiaille katsojille.

Annetaan yhdessä tyttärellesi mahdollisuus saada Beyoncé ja Madonna kalpenemaan!

Ethän anna omien ennakkoluulojesi tulla tyttäresi onnen tielle, vaan ole hyvä vanhempi ja anna lapsesi loistaa tähtiäkin kirkkaammin! 🌟

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *