Arvot, Ei luokiteltu, Mielipiteet, Totuus

ÄÄRIOIKEISTON MELONIT JA SUVAITSEVAISTON BANAANIT

Ja mikä ihmeen äärioikeisto, oikeasti?

Suomessa vasemmisto on jo niin syvänpunainen, että häivähdyskin sinistä aatetta saa välittömästi aikaan ’ääri’-etuliitteen.

Kunpa politiikassa puolustettaisiin samalla tavalla puolueiden oikeutta ilmentää sateenkaaren kaikkia värisävyjä ilman leimaavia lisänimityksiä.

Poimin muutaman otteen Ylen _otsikkoa myöten täysin objektiivisesta_ jutusta. 

[Kolme vuotta sitten Meloni piti puheen, jonka sanotaan määrittelevän häntä poliitikkona. Tuolloin Meloni luetteli:

– Olen Giorgia, olen nainen, olen äiti, olen italialainen, olen kristitty, ja sitä ei voi ottaa minulta pois.] 

NO HUH HUH, AIKA VAARALLISELTA POLIITIKOLTA TOSIAAN KUULOSTAA. 

[Meloni on omasta mielestään patrioottinen vanhoillisten perhearvojen kannattaja. Poliittisesta korrektiudesta eliittiä vastustava puolue ei piittaa.

– Kyllä luonnollisille perheille, ei LGBT-lobbaukselle. Kyllä seksuaaliselle identiteetille, ei sukupuoli-ideologialle, hän sanoi Reutersin mukaan kesäkuussa puhuessaan espanjalaisen oikeistopuolueen Voxin kannattajille.

– Ei väkivaltaiselle islamille, kyllä turvallisemmille rajoille. Ei massamuutolle, kyllä omien ihmistemme työlle, hän jatkoi.]

NO JOHAN TUOLTA ON RIVIEN VÄLISTÄ LUETTAVISSA, ETTÄ KAIKKI HOMOT HIRTEEN JA MAMUT MUUALLE.

No joo, sarkasmi sikseen, sillä todellisuudessa tämä on vakava asia.

Niin upea ja kannatettava asia kuin liberaalit ’kaikille kaikkea’ – arvot ovatkin, on mielestäni äärimmäistä ajattelua leimata konservatiiviset perhearvot ja kansallismielisyys niiden vastakohdaksi. 

Nykyään Suomen lippuakin tuntuu olevan lupa liehuttaa ainoastaan _koko kansan_ arvokisatunnelmissa, sillä muissa yhteyksissä sen voisi tulkita vihamielisyytenä erimaalaisia kohtaan. 

Se, että joillakin on kristillinen vakaumus, jossa perinteisiä tai jopa vanhoillisia arvoja vaalitaan, ei tee heistä automaattisesti vihamielisiä tai suvaitsemattomia. Se, että jotkut eivät halua kotimaastaan kaikkien eri populaatioiden sulatusuunia vaan haluavat suojella omaa kulttuuriaan ja kansalaisiaan, ei ole yhtä kuin rasismi. Se, että joku näkee lobbauksen huonona asiana eikä tue ideologiaa, jossa sukupuoli lisääntymisbiologisena käsitteenä on häivytettävä, ei itsessään tarkoita hänen syrjivän seksuaalivähemmistöjä. 

Myös Hesarin otsikoinnin ”fasismin perillisistä” voisi katsoa tietoiseksi mielipidemuokkaukseksi – etenkin, kun lukee mitä itse artikkelissa sanotaan. 

[Hiljattain Meloni julisti, että Italian oikeisto ”jätti fasismin historiaan vuosikymmeniä sitten”. Hän on erityisesti korostanut, että puolueessa ei ole sijaa antisemitismille tai muulle rasismille.] 

NO EIPÄ VARMAAN! N*TSIT! 

Reutersin mukaan Meloni ei aio kajota olemassa olevaan aborttilakiin tai heikentää samaa sukupuolta olevien oikeuksia. Samassa jutussa käy myös ilmi puolueen kulttuuriedustaja Federico Molliconen sanoneen, että hänen puolueensa tukee samaa sukupuolta olevien parisuhteita ja ”vastustaa kaikkea syrjintää”.

NIINHÄN NE SANOO, MUTTA KYLLÄ SUOMEN LEHDISTÖ TIETÄÄ PAREMMIN, ETTÄ ÄÄRIOIKEISTOLAISIA FASISTEJA NE KAIKKI ON! 

Onneksi sentään maailmalla liberaalit ovat vallassa ja tarjoavat ban(aa)nit heille, jotka somessa erehtyvät turhan tiuhaan kyseenalaistamaan länsimaista ”totuutta”.

Meloneille selvästi on tilausta, mutta ilman banaaneja sivistysvaltioiden kyllä luulisi pärjäävän. 

Ps. Tämäkään kirjoitus ei ole vihamielinen vähemmistöjä kohtaan, joten älä sitä sellaiseksi yritä vääntää. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  1. Kylläpä yllätti ja ilahdutti tämä viesti. Kiitos Lompo

  2. Kiva kun kirjoitat, kirjoitat vaikeista ja kielletyistäkin aiheista sovinnollisesti ja syyttelemättä. Omaan silmääni vaikuttaa, että ydinsanomasi tässä blogissa koskee sanan-…

  3. KIITOS! Täysin samaa mieltä, että nyt on aika lisätä sitä moniäänisyyttä ja suoraa puhetta enkä epäile yhtään, etteikö Vapauden liitto…

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *