Ei luokiteltu, EU, Koronapassi, Koronarokote, Pakkolaki, Pelko, Rokotekriitikko, Vapaus

MAHTAVAA, MIKA SALMINEN!

MAHTAVAA, MIKA SALMINEN!

Jälkipuinti ja peiliin katsominen ovat ensimmäinen edellytys kehittymiselle, joten nyt varmasti monet taputtavat ylpeästi käsiään hienosti hoidetulle itsekritiikille.

Otin vapauden tehdä omin sanoin tiivistelmän Salmisen taannoisista ulostuloista sellaisina kuin minä ne olen tulkinnut.

”Yllätyimme, että yhteiskunnan sulkeminen oli sittenkin huono tapa hoitaa tartuntatautia, vaikka niin on aina ennenkin ymmärretty olla tekemättä.”

”Emme tienneet, että ihmiset _ihan oikeasti_ pelästyvät ja alkavat vältellä muita ihmisiä, jos kørønakuolemilla pelotellaan joka ikinen päivä.”

”Pandemian hoitaminen ei ollutkaan vain terveysasia, mutta valitettavasti meillä kesti kaksi vuotta havaita asia, vaikka se vähän niin kuin on työtämme.”

”Luulimme, että olisi viisaampaa heittää miljardit maskeina mereen ja testitikkuina tuuleen kuin pyrkiä lisäämään kapasiteettia hoidon turvaamiseksi.”

Sanallakaan ei mainittu epäeettisestä piikkimarkkinoinnista, epäsuhtaisista pakkokeinoista tai epärehellisistä lausunnoista.

Ei mitään kritiikkiä røkøtefirmojen katteettomia lupauksia saati asiantuntijaporukan sinisilmäistä luottamusta kohtaan. Toive pelastuksesta jätettiin sellaisen kortin varaan, millä ei ole juridista vastuuta epäonnistumisestaan. Mrna-piikinhän piti vapauttaa maailma kørønan kourista 95-prosenttisella varmuudella ja olla helposti muokattavissa variantin mukaan. Nämä tietysti sen _kiistattoman tosiasian_ lisäksi, että ne ovat tutkittuja, turvallisia ja tehokkaita – valmistajan mukaan.

Myöskään harhaanjohtavaa viestintää ja valtamedian härskiä pelkopropagandaa ei Salminen koe aiheelliseksi kritisoida, joten sillä saralla; kaikki ok, allt okej, alles gut! ✌️👌👍

Loppuun vielä sanoittamani koonti herran mitä nöyrimmästä virheiden myöntämisestä:

”Olen pahoillani, että olette pahoillanne, mutta itsepähän pelkäsitte. Ei kukaan koskaan laittanut maskeja naamallenne tai väkisin käärinyt hihaanne. Olisihan teidän pitänyt ymmärtää, että kaikki on vapaaehtoista.”

”Jotta vältymme jatkossakin pyytämästä anteeksi keneltäkään, olisi suotavaa siirtää globaalisti kaikki vastuu yhden korruptiolle alttiin järjestön päätäntävallan alle – vaikkapa sen yhden, jota johtaa eräs kansanmurhastakin syytetty.”

Jääkäämme siis odottelemaan sellaista EU:n masinoimaa lakipykälää, mikä keskittää päätöksenteon jatkossa yhä pienemmän porukan käsiin – meidän kaikkien turvaksi.

(julkaistu Facebookissa 5.5.2022)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  1. Kylläpä yllätti ja ilahdutti tämä viesti. Kiitos Lompo

  2. Kiva kun kirjoitat, kirjoitat vaikeista ja kielletyistäkin aiheista sovinnollisesti ja syyttelemättä. Omaan silmääni vaikuttaa, että ydinsanomasi tässä blogissa koskee sanan-…

  3. KIITOS! Täysin samaa mieltä, että nyt on aika lisätä sitä moniäänisyyttä ja suoraa puhetta enkä epäile yhtään, etteikö Vapauden liitto…

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *