Ei luokiteltu, Koronapassi, Koronarokote, Nato, Olli Posti, Rokotekriitikko, Venäjä

NÄETKÖ SINÄ KAAVAN?

NÄETKÖ SINÄ KAAVAN?

Terveysongelmista vuosia kärsinyt törmää kymmenien epäonnisten lääkärikäyntien jälkeen Antti Heikkilän kontroversiaaliin kirjaan. Hän päätyy noudattamaan vaihtoehtoista ruokavaliota, löytää uskomushoidot ja menettää luottamuksensa lääke- ja røkøteteollisuuteen.

Kørøna-aika on tarjonnut tämän kohtalon kokeneille ihmisille heimon, josta löytyy paljon samanmielisiä, joiden kanssa saa vahvistaa ajatuksiaan omasta vastuusta, luontaisesta immuniteetista sekä ongelmista systeemissä.

Kørønakriittisyys on vielä loogisesti linjassa näissä piireissä, mutta miten ihmeessä Venäjä tähän kaikkeen liittyy? Miksi hyvinvointihörhöt yhtäkkiä esittävät poikkeavia näkemyksiä sotaan liittyen?

MINÄ NÄEN KAAVAN:

Uhka:

Suuri globaali kauhu, joka kylvää tuhoa ja ruumiita. Ensin virus, nyt Venäjä.

Ratkaisu:

Tarjotaan yksi selkeä pelastaja, mikä takaa turvallisuuden ja lupaa poistaa uhkatekijän. Ensin injektio, nyt Nato.

Vaihtoehdot:

Varteenotettavia B-suunnitelmia ei varsinaisesti esitetä. Ei ainakaan avoimen, moniäänisen keskustelun arvoisia, koska todellisuudessa päätös toimintamallista on jo tehty silloin, kun kansalle on valmiiksi tarjottu ratkaisu.

Asiantuntijat:

Kørønatouhussa oli heti selvää, ketkä asiantuntijat sidoksistaan tai meriiteistään huolimatta kelpasivat näkemyksiään esittämään. Pienikin moniäänisyys oli lähinnä näennäistä median edustajien tarjotessa häpeilemättä _oikeaan_ suuntaan johdattelevia kysymyksiä.

Sota on toki vieläkin vaikeampi kenttä kenen tahansa alkaa leikkiä asiantuntijaa, joten on ymmärrettävä, että näemme usein samat puhuvat päät. En kuitenkaan ole liiemmin törmännyt asian käsittelyyn ilman mustavalkoista asetelmaa hyvä länsi – paha itä.

Mielipidevaikuttaminen:

Väitetään kohuotsikoissa røkøttamattøman hoitajan aiheuttaneen kuolemia hoitokodissa ja pian sen jälkeen tehdään gallup, jonka n. 1000 ihmisen otannan selvä enemmistö _yllättäen_ kannattaa sotealan pakkørøkøtuslakia. Tai mässäillään pandemia-ajan ensimmäisen alle 20-vuotiaan (alakouluikäisen) menehtyneen Suomessa kørønaan liittyen ja saadaan aiemmin vastahakoinen kansa viemään peloissaan pienetkin lapset piikille.

Julistetaan päivästä toiseen pelkoa ydinsodasta ja Neuvostoliiton palauttamisesta Suomen kustannuksella. Sitten perään tehdään pari n. 1000 hengen gallupia, jossa _yllättäen_ suuri enemmistö kannattaa Natoon liittymistä. Sen suurempaa kansanäänestystä ei presidentin mielestä edes tarvita.

Mielipiteen vahvistaminen:

Perustuslakivaliokunta osoittaa olevansa kansan luottamuksen arvoinen tyrmäämällä järjettömän ehdotuksen ulkonaliikkumiskiellosta, jotta sotealan pakkørøkøtuslain oikeudellisuutta ei kyseenalaisteta, koska ”olisihan se hylätty kuten viimeksikin, ellei olisi ollut oikeasuhtainen”.

Niinistö ja Stubb antavat aluksi hyvin maltillisia lausuntoja toppuutellen Natoon kiirehtiviä, jotta jokainen ymmärtäisi asian olevan _ehdottoman_ harkittu, kun jopa he ennen-niin-kriittiset hetkeä myöhemmin näyttävät peukkua hankkeelle.

Konsensus:

Jokainen joka kyseenalaistaa härskisti tunnemarkkinoidun piikitysvimman tuomitaan kategorisesti huuhaa-hepuiksi.

Jos kehtaa kyseenalaistaa Naton hyötyjä ja isoon kuvaan maalailla sen aiheuttamia (aiemmin myös konsensuksen tunnustamia) vaaroja, saa nyt Putinin trollin maineen.

Pandemia-ajasta oppineena olen itsekin viimeisten kuukausien aikana kyennyt valtamediaa seuraamalla poimimaan rivien välistä selviä askelmerkkejä, joita siinä vaiheessa vielä julkisesti peitellään.

Minua huomattavasti etevämmät kokonaisuuksien ja kaavojen hahmottajat ovat osanneet hämmentävän hyvin jo kaukaa ennakoida suuntaviivoja kulloisenkin agendan toteutumiseksi. Siinä osumatarkkuudessa on jotain vakavasti otettavaa silloin, kun koko muu maailma vaikuttaa yllättyneeltä.

Sinun näkemäsi kaava todennäköisesti rikkoutuu sillä hetkellä, kun minun näkemääni kaavaa ei yrityksestä huolimatta enää pysty havaitsemaan.

Veikkaanpa kehittyvillä ennustajan kyvyilläni, että niin kauan kuin jopa valtion media tarjoilee kultalautasella meille tietyt _oikeat_ arvot, ajatukset ja asenteet helposti nieltävässä muodossa, tulee toisinajattelijoita riittämään yhä piteneväksi jonoksi asti valitsemaan hopeatarjottimelta monenlaisia maistiaisia.

Ps. Minä en tunne Olli Postia henkilökohtaisesti enkä ole edes lukenut hänen tai Heikkilän opuksia. En myöskään automaattisesti jaa kummankaan arvomaailmaa saati mielipiteitä, vaikka ääneen arvostankin rohkeasti _väärämielisten_ antamaa panosta tälle yhden totuuden yhteiskunnalle.

(julkaistu Facebookissa 11.4.2022)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  1. Kylläpä yllätti ja ilahdutti tämä viesti. Kiitos Lompo

  2. Kiva kun kirjoitat, kirjoitat vaikeista ja kielletyistäkin aiheista sovinnollisesti ja syyttelemättä. Omaan silmääni vaikuttaa, että ydinsanomasi tässä blogissa koskee sanan-…

  3. KIITOS! Täysin samaa mieltä, että nyt on aika lisätä sitä moniäänisyyttä ja suoraa puhetta enkä epäile yhtään, etteikö Vapauden liitto…

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *