Ei luokiteltu, Korruptio, Minä, Sanna Marin, Totuus, Vapaus, Virukset

MINÄ USKON MYÖS…

Minä uskon myös…

Satanismiin – ja nyt en vitsaile.

Kirjoitin puolisen vuotta sitten tekstin: FOLIOHATTUKAUPPIAS AINA PALVELUKSESSAS – SANNIBERGELE.FI missä listasin 21 salaliittoteoriaa, joihin olin silloin törmännyt ja vähän tutustunutkin. Kuulun kuitenkin ”uskon vasta, kun näen” -lahkoon, joten en silloin vielä lähtenyt allekirjoittamaan väitteitä. Nyt olen ehtinyt havainnoida maailmanmenoa ja prosessoida asioita, joten on aika kertoa, millaisia salaliittoja näkemäni perusteella uskon olevan meneillään.

Kuten aiemmista postauksista käy ilmi, minulla on oman kokemukseni vuoksi vaikeuksia niellä virusteoriaa sellaisenaan, mutta kaikesta lukemastani päätellen on jopa todennäköistä, että laboratorioissa tehtaillaan taudinaiheuttajia tai muokataan esim. vaarattomista hyönteisistä – tarkoituksella tai tahattomasti – hengenvaarallisia.

Myös säänmuokkauksen olen ymmärtänyt teknisesti täysin mahdolliseksi ja tuotettuja pilviä onkin dokumentoitu jo kauan aikaa sitten. Bill Gates myös todella olisi halunnut himmentää auringon, mutta hanke onneksi peruutettiin ruotsalaisten toimesta. Kemikaalivanat, joita väitetään lentokoneen tiivistymisvanoiksi, jäävät järven ylle alumiinin värisiksi massoiksi jopa tuntikausiksi lämpötilasta riippumatta. Aitiopaikalta taivaan kuvioita seuraavana en millään pysty uskomaan kaikkien olevan luonnollisia, ellei sitten Iso Herra tykkää kovasti pelata risti-nollaa. 

Uskon, että hyväntekeväisyydeksi naamioidut kehitysmaihin kohdistetut rokotekampanjat ovat todellisuudessa riskialttiita ihmiskokeita eivätkä afrikkalaisten ja intialaisten ”vainoharhaiset” epäilykset länsimaiden pahantahtoisuudesta ole tuulesta temmattuja. He todennäköisesti havainnoivat ympäristöään ja panevat merkille syitä ja seurauksia, toisin kuin länsimainen kansa, joka on usein voinut luottaa siihen, mitä kerrotaan. 

Filantrooppien säätiöt todellakin ovat lainsäädännöllisesti kätevä tapa pestä rahaa, ja uskonkin, että epäitsekkäät tahot ovat hyvin vähissä miljardöörien keskuudessa. Jos todella haluttaisiin auttaa heikompia, olisi intressit puhtaan veden turvaamisessa eikä köyhien valtioiden luonnonmineraaleja varastettaisi hyvinvointivaltioiden tarpeisiin. 

Listaltani kaikkein vaikein pala purtavaksi oli väite, että vapaamuurarit – tai ylipäänsä ketkään – palvoisivat Saatanaa, ja että sen ilmentämiseen liittyisi myös lasten sadistista hyväksikäyttöä ja rituaalimurhia. Teresa’s escape from brutal ’satanic cult’ and bizarre rituals (1989) | 60 Minutes Australia – YouTube

Mystisten salaseurojen olemassaolo on yleisesti hyväksytty fakta ja monet maailman vaikutusvaltaisimmat ihmiset ovatkin tiettävästi olleet vapaamuurareita tai esim. Skull & Bones:in jäseniä. Ymmärtääkseni julkisesti on tiedossa, että tämänkaltaisissa seuroissa juhlallisin menoin luvataan vaalia salaisuuksia ja pysyä lojaaleina aatteelle sekä auttaa hyviä veljiä tarpeen tullen.

Salaseurojen historiaan paneutuessani alkoi tuntua hyvinkin mahdolliselta, että hierarkiassa korkeammalle kivuttaessa on luvassa yhä synkempiä riittejä ja valoja. 

Perehtyessäni vapaamuurareiden ja Illuminatin (v. 1776 perustettu ja väitetysti v. 1787 kuopattu salaseura) symboliikkaan, alkoi ”vihjeitä” suorastaan vyöryä silmilleni ja lähes jokainen tunnettu ihminen olisi ollut yhdistettävissä jollakin tasolla tähän saatanalliseen agendaan. Tämä ei vakuuttanut minua – päinvastoin. 

Olin kuitenkin kuullut näiden väitetysti shakkinappuloita siirtelevien elitistien hyödyntävän agendojensa ajamiseen ennakoivaa ohjelmointia, mikä käytännössä tarkoitti tavallisten ihmisten aivopesua mm. viihdemaailmaa hyväksikäyttäen, jotta yhä satanistisemmat, pimeämmät ja häiriintyneemmät asiat normalisoitaisiin syöttämällä tulevaisuuden kuvastoa etukäteen usein scifiksi tai taiteeksi verhoiltuna. 

Yhtäkkiä maailma alkoi näyttää aivan erilaiselta, kun huomasin tässä olevan perää. Vähän joka puolella todellakin tunnutaan glorifioitavan kaikkea luciferiaanista. Viime vuosina veressä piehtarointi, pahuuden seksualisointi ja jopa ihmissyönti ovat ottaneet roolia populäärikulttuurissa. Sen lisäksi ihmisen ”koneistamiseen” hybridiksi, inhimillisyyden tappamiseen ja transhumanistiseen sukupuolettomuuteen on saanut moni suoratoistopalveluja kuluttava tottua.

Jos haluatte tietää, miltä tulevaisuus voisi mahdollisesti näyttää, suosittelen Black Mirror -sarjaa, jonka luomaan todellisuuteen lähes kaikki edellytykset lienevät jo olemassa. Vanhoista taltioinneista mm. Sveitsin metrotunnelin avajaiset, jonka vieraslistalla oli tukuttain valtion päämiehiä Gotthard Base Tunnel opening ceremony – YouTube sekä lukuisat Euroviisu-esitykset mm. Madonna, Quavo – Eurovision Song Contest 2019 – YouTube vilisevät pimeää symboliikkaa. Lady Gagan mm. Lady Gaga – Born This Way (Official Music Video) – YouTube edesottamuksia olin aina pitänyt outoina ja huomionhakuisina, mutta mitä syvemmälle kaninkoloon olen kaivautunut, sitä johdonmukaisemmin hän vaikuttaa harrastavan pahuuden romantisointia pandasilmineen (sanonnan juurille harva haluaa eksyä).

Kaikki tämä voi toki olla täysin sattumaa, mutta näiltä havainnoilta on mahdoton välttyä edes perusarjessa, jos ymmärtää asiaan kiinnittää huomiota. Katso itse – näetkö sinä useammin enkeleitä vai saatanallisia symboleja? 

No, se nyt on vaan muotivillitys. Eihän se vielä mitään kerro. 

Entäpä, jos sanon törmänneeni niin häiritsevään materiaaliin, että pidin Aarno Malinin järkyttäväksi kuvailtua Pimeyden ytimeen -kirjaa Tor-verkon rikollis- ja lapsipornoskenestä helppona iltalukemisena? Kirjasta oli pääteltävissä se, minkä jo todeksi uskoinkin: pahimmat sadistit ja pedofiilit ovat usein varakkaita ihmisiä hyvissä asemissa. 

Julkista materiaalia ihmiskaupasta sekä alaikäisten hyväksikäytöistä ja niihin yhdistetyistä korkean profiilin elitisteistä löytää siinä määrin, että en kykene enää pitämään edes tunnelilapsia ja satanistisia uhraus- ja kidutusseremonioita pelkästään villin mielikuvituksen tuotteena, vaikka haluaisinkin.

Nykyään toki tekniikka on niin kehittynyt, että mikä tai kuka tahansa voidaan saada näyttämään vaikka USA:n presidentiltä, joten varovainen saa olla näistä asioista johtopäätöksiä vetäessään. Niin moni asia voi olla yhtä suurta puhallusta, myös – vai erityisesti? – vaihtoehtomedioiden ulkopuolella.

Entä sitten se suuri nollaus, josta niin paljon huhutaan?

Minulla ei ole enää mitään syytä kuvitella The Great Resetin olevan pelkkä salaliittoteoria, sillä näen sen realisoituvan niin monella osa-alueella ja nimenomaan WEF:in alaisissa maissa. Foorumi lanseerasi tavoitteekseen ’2030 – et omista mitään ja olet onnellisempi kuin koskaan’. YK:n kestävän kehityksen Agenda 2030:n varjolla maailmaa on helppo jopa hyväntahtoisesti viedä kohti sitä orwellilaista dystopiaa, mistä foliohattuilijat ovat varoittaneet. Sitä on kuitenkin mahdoton nähdä, ellei ymmärrä näiden taustavaikuttajien pyrkimystä globaaliin digi-valvontayhteiskunnan rakentamiseen. Sen hyödyistä voi olla montaa mieltä, mutta en usko, että edes ne, joilla ei ole mitään salattavaa, haluavat päätyä pienen eliitin talutusnuoraan. 

Uskon sisäpiirien tienneen pandemioiden aikakauden koittavan – kuten osasivat ennakoida hekin, jotka olivat katsoneet avoimet simulaatiot (=kenraaliharjoitukset) koskien koronavirusta ja apinarokkoa. Sitä silmällä pitäen oltiin tasa-arvon edelläkävijämaan, Suomen, johtoon siirretty empaattisemman ja hyväntahtoisemman maineen siivittämänä naisjoukko, vieläpä äiti-ihmisiä tai lisääntymisikäisiä. Harva uskoisi heidän suhmuroineen kansan päänmenoksi, toisin kuin jatkuvien korruptioepäilyjen pyörteissä olevien hyvien veljien voisi kuvitella tekevän. Kaiken median myllyttämän feminismin ja naisvihan vuoksi he olisivat suojassa myös oikeutetulta kritiikiltä, koska niin kovasti liberaali kansa haluaisi heidän onnistuvan ja näyttävän naistenkin pystyvän kipparoimaan laivueen läpi kovienkin myrskyjen. 

Se, löytääkö Sanna Marin kesään mennessä itsensä poliittisesta hirrestä vai EU:n sisältä entistä rahakkaammista hommista, kertonee paljon siitä, onko kyseessä ollut hyödyllinen YGL-idiootti vai piinkova pelinainen. Pidän mahdollisena jopa sitä, että nykyinen kohu on hänen epätoivoinen pakokeinonsa päästä irti niistä köysistä, joihin WEF on hänen raajansa kietonut.

Minä uskon kuitenkin lopputuloksen olleen jo valmiiksi kirjoitettu ja täysin yhdentekevää, ketkä marionetteina näyttämöllä olisivat suutaan aukoneet. Isot, pahat ja rikkaat sedät olivat hioneet suunnitelman jo kauan sitten, joten pitkän ja harkitun arvojen rappeuttamisen, kännyköiden avulla tapahtuvan ohjelmoinnin sekä kuolemanpelkoa hyväksikäyttäen ihmiset olisivat vihdoin valmista karjaa karsinoihin ohjattavaksi. 

Hakiessani kuvitusta tekstilleni, tulikin vastaani loistava läpileikkaus aiheeseen. Unohda ennakkoluulot julkaisijaa kohtaan ja lue avoimin mielin ymmärtääksesi, mistä puhun. 

Tässä vaiheessa muistutan kaikkia jo todennetuista salaliitoista koskien mm. tupakkaa, asbestia ja teflonia. Niin kuin tässä ei olisi jo tarpeeksi lukemista, niin nostan vanhan tekstini MIKÄ ON MAAILMAN MAHTAVIN SALALIITTO? – SANNIBERGELE.FI huomataksesi, miten sinäkin saatat tietämättäsi olla osa salaliittoa. Suosittelen tutustumaan myös näihin kolmeen salaliitto”teoriaan” ja miettimään, mikä estäisi tällaista tapahtumasta myös nykypäivänä. 

https://fi.wikipedia.org/wiki/Projekti_MK-Ultra

https://fi.wikipedia.org/wiki/Tuskegee-tutkimus

Operaatio Mockingbird – Wikipedia

Voisin listata alle loputtomasti linkkejä ja lähteitä pyrkiäkseni todentamaan kertomaani, mutta en koe sitä tarpeelliseksi. Osa varmasti jo tiedostaakin, etten pohjaa näitä johtopäätöksiäni pariin Youtube-videoon tai lehtiartikkeliin, kun taas toiset pitävät minua höyrähtäneenä joka tapauksessa. Jos kuitenkin kiinnostut selvittelemään asioita itse, voin auttaa sinut alkuun.

Suosittelen penkomaan erityisesti sitä, mikä tuntuu liian uskomattomalta ollakseen totta, sillä kuulemani mukaan totuus voi olla taruakin ihmeellisempää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  1. Kylläpä yllätti ja ilahdutti tämä viesti. Kiitos Lompo

  2. Kiva kun kirjoitat, kirjoitat vaikeista ja kielletyistäkin aiheista sovinnollisesti ja syyttelemättä. Omaan silmääni vaikuttaa, että ydinsanomasi tässä blogissa koskee sanan-…

  3. KIITOS! Täysin samaa mieltä, että nyt on aika lisätä sitä moniäänisyyttä ja suoraa puhetta enkä epäile yhtään, etteikö Vapauden liitto…

Saatat myös pitää...

2 kommentti

  1. Hanna says:

    Kyllä sitä aikamoisessa kuplassa elää. Järkyttäviä noi Wikipedian linkit 😳

    1. Tervetuloa karuun todellisuuteen: salaliittoja on ollut kautta aikojen ja tulee varmasti aina olemaan. Peitelty totuus -elokuvalle tosi iso suositus! Siinä ollaan aika ytimessä sen suhteen, millä ehdoilla tämä maailma pyörii.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *