Arvot, Koronapassi, Koronarokote, Pakkolaki, Rokotekriitikko

PEITON ALLE JA ISO O

PEITON ALLE JA ISO O

Nykyaika on yksinkertaisesti liikaa monille. Kahden vuoden koronapelottelun jäljiltä moni on selvästi päättänyt vetäytyä omaan kuplaansa pakoon ahdistavaa maailmanmenoa.

Emmehän me täältä käsin pysty sodankäyntiin vaikuttamaan ja _iso O_ on jo lähes kaikilla koettuna – joko suojan kanssa tai ilman.

Nyt onkin oivallinen aika keskittyä itselle tärkeisiin asioihin; käydä ravintoloissa, harrastaa, kyläillä, bilettää ja hankkia samalla henkistä pääomaa tulevaisuutta varten.

Maailma on muuttunut lopullisesti ja tummat pilvet vyöryvät horisontista uhaten rysäyttää paskamyrskyn kansalaisten niskaan.

Hyvää tarkoittava suomalainen on valmis antamaan omastaan kehitysmaihin ja ottamaan pakotteiden aiheuttamat iskut vastaan paremman tulevaisuuden toivossa. Todellisuudessa myös Suomi epätoivoisesti kaipaisi happinaamaria itselleen ennen kuin on kykeneväinen antamaan lisähappea muulle maailmalle.

Vaikka potentiaalisin uhka lymyää katsojasta riippuen joko rajan tai meren tuolla puolen, niin vaaran elementtejä on ilmassa aivan riittämiin pelkästään Arkadianmäellä.

Parhaillaan käynnissä olevat lakot antavat hyvän maistiaisen siitä, mitä kotipesälle kävisi, jos työmuurahaiset lakkaisivat kuljettamasta korttaan kekoon.

Lakkoa suunnitellaan katkaistavan pakkolailla ja sakkouhalla – ihan kuin hoitajia ei olisi kyykytetty tarpeeksi jo järkyttävillä työoloilla ja piikkipakolla.

Jokaisen pitää nyt jo ymmärtää, että hoitaja olet sinä. Hoitoa ilman jäävä olet sinä. Hoitajat ja hoidettavat olemme me – kansa.

Ja meille kaikille kaavaillaan parhaillaan samaa kohtaloa kuin sotealan ammattilaisille: tee niin kuin käsketään – jos et hyvällä, niin pahalla. Tästä kielivät tartuntatautilakiin ajettavat muutokset rokottamattomien ”jäljittämiseksi” sekä työelämän koronapassia varten EK:n vaatima lakipykälän 48a laajentaminen koskemaan työntekijöitä myös sotealan ulkopuolelle. Mutta. Kun. Se. Ei. Auta.

Rokotettujen olen kuullut saaneen jopa moninkertaisen O:n, kun itse rokottamattomana en ole saanut ahkerasta lähikontaktista huolimatta ainuttakaan.

Suomessa ylikuolleisuus on ennätyslukemissa ja luvuin mitattuna koronatilanne on pahempi kuin koskaan, mutta montako ison O:n saanutta tunnet, joka olisi huohottanut itsensä edes hengityskoneeseen asti? Voiko joku vielä arkielämän havainnoistaan huolimatta todella kuvitella, että sairaalat täyttyvät perusterveistä rokottamattomista ja piikit suojaavat muita taudilta, jos eivät edes rokotettua itseään?

Levätkää, nauttikaa nyt elämästänne ja päiväunistanne. Vetäkää silmänne ja korvanne pehmeän untuvapeiton uumeniin, kun vielä voitte. Pian tulee aika, jolloin jokaisen teistäkin on asetuttava puolustamaan Suomen lasten tulevaisuutta ja silloin on tärkeää olla täysissä sielun ja ruumiin voimissa.

Jos hoitajien ja hoidettavien annetaan jäädä virusvapaan vihreä utopian jalkoihin, myös me muut olemme tyrannien tallottavissa.

Luotan, että tosipaikan tullen ette petä nuorta sukupolvea, kun teitä eniten tarvitaan, vaan nousette pitämään kiinni meille kaikille suoduista perustuslaillisista oikeuksista. Myös he ansaitsevat nauttia etuoikeudestaan käpertyä omaan onnelliseen kuplaansa nauttimaan elämästä ilman järjenvastaisia ehtoja.

Ps. Jos kykenet lakkoon, voit vaikuttaa myös työpaikkasi maskipakkoon. Lakkaa jo esittämästä, että uskoisit sen hyötyihin ja tee ekoteko.

(julkaistu Facebookissa 6.4.2022)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  1. Kylläpä yllätti ja ilahdutti tämä viesti. Kiitos Lompo

  2. Kiva kun kirjoitat, kirjoitat vaikeista ja kielletyistäkin aiheista sovinnollisesti ja syyttelemättä. Omaan silmääni vaikuttaa, että ydinsanomasi tässä blogissa koskee sanan-…

  3. KIITOS! Täysin samaa mieltä, että nyt on aika lisätä sitä moniäänisyyttä ja suoraa puhetta enkä epäile yhtään, etteikö Vapauden liitto…

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *