Ei luokiteltu, Koronarokote, Pelko

KAUPUNGISSA ON UUSI SHERIFFI

KAUPUNGISSA ON UUSI SHERIFFI

Lasse Lehtonen kävi Ylen haastattelussa arvomerkkiään kiillottamassa. Sama mies, joka arvosteli aikaisemmin päättäjien epäonnistuneen piikkipropagandassa, on selvästi laittanut kovat piippuun, sheriffin hatun päähän ja rintaansa merkin ’Suomen kørøna-asiantuntija’.

Artikkelin keskusteluosion yli 250 kommentin otannan perusteella Lehtonen on selvän enemmistön mielestä mies paikallaan, ja hänen strategiansa ampua ihmisiä käsivarteen jopa kahdesti vuodessa turvan tuomiseksi on briljantti. Tästähän voi vetää yhtä pomminvarman päätelmän kuin Natø-kannatuksenkin suhteen – se on KANSAN TAHTO.

Väkisinkin vaan ihmisten näkemyksiä lukiessa tulee mieleen, että eletäänkö me samalla planeetallakaan. Eräänkin mielestä Suomen mediassa on varovaisuusperiaatteen vastaisesti VÄHÄTELTY kørønan riskejä ja seurauksia. Onkohan kyseinen ihminen mahtanut uskaltaa astua neljän seinän sisältä selvittämään, minkälaisena muut arkielämässään taudin kokevat?

Työssäni tapaan paljon ihmisiä ja kuulemani mukaan ømicrøn on tänä keväänä kiertänyt läpi jo yli puolet heistä sekä perheenjäsenistään. Taudinkuva on näyttäytynyt hyvin vaihtelevana, mutta yhteistä pääasiassa kaikille jututtamilleni on ollut lausahdus ”vähällä selvittiin”.

Eräs asiakkaani kuitenkin oli kuin maansa myynyt sairastettuaan miehensä ja 90-vuotiaan isänsä kanssa triplarøkøtettuina riskiryhmäläisinä taudin. Kaikilla oli suhteellisen lievät oireet eikä tarvetta sairaalahoidolle, mutta kahden vuoden aktiivisen suojautumisen pettäminen tuntui jättäneen jälkeensa eräänlaisen long covid-variantin, minkä vakavin muoto on krooninen turvattomuuden tunne.

Siihen tautiin on ennenkin pyritty tarjoamaan silkkaa uskomushoitoa, joten nyt tarkkana siellä kaikki tieteeseen luottavat – älkää vaan antako puoskareiden pistää polvilleen koko Suomea.

(julkaistu Facebookissa 13.5.2022)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  1. Kylläpä yllätti ja ilahdutti tämä viesti. Kiitos Lompo

  2. Kiva kun kirjoitat, kirjoitat vaikeista ja kielletyistäkin aiheista sovinnollisesti ja syyttelemättä. Omaan silmääni vaikuttaa, että ydinsanomasi tässä blogissa koskee sanan-…

  3. KIITOS! Täysin samaa mieltä, että nyt on aika lisätä sitä moniäänisyyttä ja suoraa puhetta enkä epäile yhtään, etteikö Vapauden liitto…

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *