Minä, Sensuuri, Vapaus

HUVITUKSIA

On suorastaan huvittavaa, miten tiukan s3nsuurikon3iston erityisvalvontaan tällainen hyväntahtoinen perheenäiti on päätynyt rikkomatta kertaakaan edes yhteisösääntöjä.

Näkyvyyttäni on rajoitettu jo pidemmän aikaa eivätkä tekstini tunnu tavoittavan kuin murto-osan seuraajista. Viime viikkoina on alkanut olla paljon ongelmia myös ilmoitusten suhteen, joten saan vain sattumanvaraisesti tietää jonkun kommentoineen, reagoineen tai jakaneen juttujani.

En kirjoita enää pelkästään omaksi huvikseni, joten välillä huumorintajua ja motivaatiota koettelee tämä mielivaltainen sananvapauden rajoittaminen. Mikään aihe tai ilmiö ei itsessään saisi olla pyhä lehmä, vaan asialliselle argumentoinnille ja perustelluille näkökulmille pitäisi olla tilaa myös somealustoilla.

Aionkin edelleen postata mitä milloinkin huvittaa ja tapani mukaan pyrin jatkossakin noteeraamaan kaikki – jopa Tapanin! Jos kuitenkin tulet sivuutetuksi, niin siihen ei liity mitään henkilökohtaista (paitsi kenties minun ja M3tan välillä). 😬

Vaikka lomakuukausina onkin enemmän huvituksia somen ulkopuolella, niin aivoni eivät todennäköisesti kykene olemaan off-asennossa paria päivää pidempään.

KeKoakaan ei voi jättää heitteille koko kesäksi, joten usko huviksesi, että pinnan alla kuhisee!

Ps. Puuhapuistot tarjoavat yllättävän paljon huveja vielä 35-vuotiaallekin, kun vaan seura on kohdillaan! 😍

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *