Ihmisyys, Tieto, Totuus

FOLIOHATUN JUHANNUSVISA

Totta vai Tarua❓

❓Viime vuosien kriisejä on surutta hyödynnetty massiivisiin tulonsiirtoihin kansalaisilta valtapyramidin huipulle ja ”filantroopit” uivat tyytyväisinä rahakasoissaan.

❓BlackRockin rekrytoija myöntää piilokameralle, että sijoitusyhtiöt johtavat maailmaa, ostavat poliitikkoja ja hyötyvät Ukrainan sodasta.

❓Pakotteet eivät sittenkään kaataneet Venäjän taloutta vaan EU:n hyvinvoinnin, läntiset yritykset eivät lähteneet idästä ja öljynvienti Kiinaan kasvoi räjähdysmäisesti.

❓Hehkutukset Ukrainan vastahyökkäyksistä ja voiton mahdollisuuksista ovat olleet propagandaa. Noin 500 päivän kohdalla myös länsi alkaa myöntää, ettei Venäjän häviö sittenkään odota ”aivan nurkan takana” .

❓Trumpin _kummalliset_ puheet Venäjän syyttömyydestä Nord Streamin tuhoon osoittautuivat totuudenmukaisiksi, kuten myös ”Venäjän levittämä disinformaatio” koskien Hunter Bidenin koneelta löydettyä raskauttavaa aineistoa.

❓Bidenin poika tunnusti kolme rikosta välttääkseen vankilan sekä todellisen skandaalin.

❓Laajan pedofiliaverkoston yhdistämiseen Instagramissa vaaditaan Zuckerbergiltä _selitystä_, mutta Elon Muskin Twitterissä sallimaan myrkyllisyyteen ja vihapuheeseen uhataan puuttua _jättisakoilla_.

❓L*psip*rnon on annettu jo vuosia kukoistaa somealustoilla puuttumatta suuremmin asiaan, mutta yksityisihmisten puhelinten sisältöä pidetään soveliaana vakoilla.

❓Digitaalinen valvonta on ulottumassa Kiinasta muualle maailmaan mm. valuuttaan, maatalouteen, toimittajiin ja rokotteisiin.

❓Koronavirus oli kuin olikin laboratorion tuotos eikä siihen kehitetty piikki ollut pääsylippu paratiisiin – ellei sitten niille ihmisille, joita kuoli selittämättömästi ennätysmäärä viime vuonna.

❓Maailmalla on vihdoin saatu tuotettua paitsi laboratoriokanaa myös keinoihmisalkioita. Toinen näistä sai jo myyntiluvan, kuten muutkin pieteetillä tutkitut ja ihmisille turvalliseksi todetut terveystuotteet.

❓Median luotettavuus ja toimittajien arvostus on sillä tasolla, että Saksan Bild aikoo korvata osan toimituksesta tekoälyllä.

❓Tekoälyasiantuntijat pelkäävät AI:n ajavan ihmisen sukupuuttoon.

❓Älykäs Homo sapiens kärsii nyt jo eksistentiaalisesta kriisistä.

❓On muutoksen aika.

(julkaistu Facebookissa 23.6 kuvineen)

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *