Vaalit

MINÄ YKSIN

Niin tämä kaikki alkoi.

Lause ”sinä yksin voit muuttaa maailmaa” soi kristallinkirkkaana päässäni, kun päätin kirjoittaa ensimmäisen tekstini YHTEISKUNNAN VIHOLLINEN – ROKOTTAMATON, jonka julkaisin 1.11.2021.

En ollut kuulunut valmiiksi mihinkään yhteisöön eikä ympärilläni ollut ketään, joka olisi ajatellut kanssani samalla tavoin. Päätin tehdä silti yksin sen, mitä pystyisin saadakseni ihmiset havahtumaan yhteiskunnallisen konsensuksen epäjohdonmukaisuuteen.

Olin löytänyt ensimmäisten kriittisten joukosta Ossin ja Helin, joiden jakamat ajatukset antoivat vahvistusta omille tuntemuksilleni. Olli Postin ja Eero Tarmon tilien seuraaminen herätti myös toiveita siitä, että ”meitä” on enemmän kuin uskoinkaan.

Sisäinen ääni oli pakottanut minut aktiiviseksi toimijaksi ja jokin loputon luovuuden lähde tuntui auenneen.

Kirjoituksiani näytti lukevan aluksi vain muutama ihminen, mutta en lannistunut. En silloinkaan, kun liityin puolueeseen, jonka ajamille arvoille monet tuntemani ihmiset pyörittelivät silmiään. En siis lannistu, vaikka tänään jäisi pelkkä luu käteen, sillä olen saanut niin valtavasti luottamusta osakseni jo nyt ja Vapauden liiton taival on vasta alussa.

Rehellisesti sanottuna olen koko ajan pitänyt todennäköisempänä, että saan enemmin 200 ääntä kuin 2000 – saati 12000. En siksi, ettenkö luottaisi itseeni tai puolueen mahdollisuuksiin, vaan olen ollut epävarma, riittikö aika. Maailmaa kun ei hetkessä muuteta.

Mutta tänään se selviää!

Niin vaan universumi järjesti asiat niin, että eniten minuun uskonut ”koti-Joukoni” estyi lähtemästä tuekseni vaalivalvojaisiin, joten tietyllä tapaa ympyrä sulkeutuu tämän yksin otetun selfien myötä.

Illalla kuitenkin juhlitaan puolueperheen kesken vapauden liitoa, joka on vasta saamassa kunnolla tuulta alleen! Meitä tarvitaan jatkossakin – se on käynyt enemmän kuin selväksi.

Toivotaan, että riittävän moni on ajoissa herännyt muutoksen tarpeeseen ja tänään pääsemme antamaan kunnon #SÄTKYN valtapuolueille!💯⚡

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *