Ei luokiteltu, Vaalit

SANNI BERG EI VALITA

Kirjaimellisesti. Ei sitten niin minkäänlaista valittamista saamastani äänimäärästä!

479 – aivan järkyttävän iso potti! Mitä nöyrin KIITOS kaikille tukijoilleni❣️ Erityisen syvä kumarrus herroille Lasse Paananen ja Lasse J. Lampén, joilta olen saanut paljon konkreettista apua sekä tietoa kaikesta maan ja taivaan väliltä. Meidän koko Jyväskylän jengi on huikea ja toiminta varmasti jatkuu pian pienen ulospuhalluksen jälkeen!

Eilistä iltaa kohden kävi harvinaisen selväksi, että en todellakaan ole tässä yksin. ❤️Kriittisestä yhteisöstä, seuraajista ja kaikista äänestäjistä saan uskomattoman paljon voimaa ja itseluottamusta jatkaa työtä yhteiskunnallisten epäkohtien parissa.

Sanni Berg ei valita myöskään, vaikka kovasti odotettu eduskuntapaikka jäi vaaliliitolta saavuttamatta. Itseäni ei lopulta jännittänyt ollenkaan tulosten saaminen, sillä näin hyvää henkeä ja vastavoimaa ei luotu yhtä sprinttiä varten, vaan muutos on maraton.

Palaan lähipäivinä vielä purkamaan osiin, mitä tapahtui ja miten tästä jatketaan. Sen verran voin paljastaa, että luovuttaminen on vihoviimeinen asia mielessä!

Kansanliike on nyt aloitettu, ja pinnan alla muhii. Kun valtapuolueiden edustus häviää kuvasta palatakseen korulauseineen juuri ennen seuraavia vaaleja, vaihtoehdon tulee näkyä ja kuulua sillä välin entistä isommin.

Itselle tulevaisuuden visio näyttää selkeämmältä kuin koskaan – ja se on täynnä pelkkää posia. 💯

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *