Vaalit, Vapaus

ANNA YKSIKIN HYVÄ SYY MIKSEI

”Rustaamalla lappuun jonkun Vapauden liiton ehdokkaan numeron saat ilmaisen pääsylipun katsomaan Mission: Impossible vol. 2023. Voit nauttia elämyksestä täynnä positiivisia yllätyksiä tai pahimmassa tapauksessa pääset ylpeilemään tienneesi loppuratkaisun jo ennen alkutunnaria. Kaiken sen voit vieläpä tehdä vaikka lootusasennossa istuen, silmät kiinni ja volyymit nollissa manifestoiden parempaa huomista.

Kunnioita nyt kuitenkin perinteistä suomalaisuutta sen verran, ettet jätä ilmaista kuponkia lunastamatta.”

Näin kirjoitin taannoin ja onneksi yhä useampi vaikuttaakin pistäneen ”loton” vetämään.

Jos olet tyytymätön Suomen suuntaan, niin en vaan pysty keksimään enää ainuttakaan järkevää syytä jättää äänestämättä vastavoimaa.

Etkö kannata kaikkia tavoitteitamme? EI HAITTAA!

Emme tule edustamaan poliittista ylivoimaa vielä pitkään aikaan, joten voit surutta tukea demokratiaa lisäämällä moniäänisyyttä eduskuntaan ja luottaa sen tuovan enemmän hyvää kuin huonoa tullessaan.

Kovin perustavanlaatuisia muutoksia emme muutaman edustajan voimin pääse tekemään lainsäädännön tasolla, mutta parhaimmillaan luomme politiikkaan täysin uudenlaisen kulttuurin, joka sallii ihmisille mahdollisuuden käyttää ääntään muulloinkin kuin näennäisesti vaalien alla.

Jos ei turhautuneille ja pettyneille ihmisille tarjota yhteiskunnallista foorumia purkaa tuntojaan, niin ne patoutumat alkavat pettää jossain vaiheessa tavalla tai toisella.

Ei sinun tarvitse olla ”yksi meistä”, jotta voit antaa meille mahdollisuuden näyttää kyntemme. Tiedän jopa muiden puolueiden jäsenten tehneen niin, sillä he ymmärtävät opposition arvon.

Nyt tarvitaan muutosvoimaa, tuoreita näkemyksiä ja toimintatapoja sekä rohkeita keskustelunherättäjiä. Suomi kaipaa nyt meidän kaikkien ääntä, joten edistä sinäkin demokratiaa ja lunasta pääsylippusi jännitysnäytelmään!

Ravistellaan sunnuntaina valtapuolueita kunnon #SÄTKY’llä ja pistetään vaihteeksi heidän punttinsa tutisemaan! 💯💎

#Vapaudenliitto

#Valintaonsinun

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *