Minä, Vaalit

VIISAS VALINTA

Joku on saattanut ihmetellä, miksi kampanjoin vedoten enemmän persoonaani kuin korostaen varsinaisia vaaliteemoja tai tiettyä agendaa. Vahvemmat poliittiset suuntaviivat saattaisivat auttaa äänestäjää näennäisesti vakuuttumaan, mutta _mistä_ tarkalleen ottaen?

Olen kirjoittanut auki ajatuksia lukuisista aiheista sekä osoittanut rohkeutta ja sanavalmiutta tuomalla esiin monia konsensuksesta poikkeavia näkemyksiä, joiden takana olen aina seissyt selkä suorana. Osalle ne näyttäytyvät jopa radikaaleina _mielipiteinä_, kun taas toisten makuun en ole riittävän jyrkkä ollakseni uskottavasti mitään mieltä.

Lue nyt seuraava niin huolella, että varmasti sisäistät asian ytimen:

Nykyiset näkemykseni EIVÄT automaattisesti OLE yhtä kuin lopullinen mielipiteeni. Eikä pitäisi olla sinunkaan, ellet ole tarkkaan punninnut sitä objektiivisiin ja jopa arkaluontoisiin tietoihin pohjaten.

En ole halunnut ratsastaa ehdottoman kielteisillä kannoilla, näennäislupauksilla tai vahvoilla väitteillä, koska ymmärrän, ettei minulla ole vielä pääsyä kaiken tiedon äärelle ja näin ollen mieleni saattaa myös muuttua.

Siksi onkin nähdäkseni paljon oleellisempaa nostaa esille se, millaisen ihmisen olisit lähettämässä päättämään puolestasi.

Tahdon, että äänestäjänä ymmärrät voivasi luottaa oikeudentajuuni, selkärankaani, sydämeeni sekä kykyyni ajatella kriittisesti ja tehdä harkittuja valintoja _vielä silloinkin_, kun se tarkoittaa mielen muuttamista. Takin kääntäminen ei itsessään ole tuomittavaa, kunhan voit olla varma, ettei motiivina toimi laumasta erottumisen pelko, oman edun tavoittelu tai kyvyttömyys tehdä oikeasti vaikeita päätöksiä.

Kaikkien mielipiteideni lopullisuudesta en siis voi mennä takuuseen vielä näillä tiedoilla, mutta voit uskoa, että en tulisi tekemään päätöksiäni arvalla, tunteella tai miellyttämisen tarpeesta.

Isommassa kuvassa on silti täysin selvää, että aion ajatella suomalaisten etua enkä toimia globaalien eliittikerhojen sätkynukkena päästäkseni urallani ylöspäin roikkumaan yhä tiukempien narujen varassa.

Olisiko siis aika antaa mahdollisuus ihmisille, joiden kädet eivät ole jo valmiiksi köysissä ja jalatkin pysyvät tukevasti maan pinnalla?

#AitojenIhmistenAika

#AikaAntaaKunnonSÄTKY

#EiEnääYhtäänSätkynukkea

#MeitäEiSätkytellä

#Vapaudenliitto

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *