Arvot, Ihmisyys, Vapaus

MINKÄ SINÄ SILLE MUKA MAHDAT?

Jos olet vilpittömän tyytyväinen Suomen kulkusuuntaan ja tunnet olosi luottavaiseksi nykyhallinnon ohjauksessa, niin voit suosiolla ohittaa tämän tekstin (ikään kuin sellaiset ihmiset juttujani lukisivatkaan).  On kuitenkin syytä olettaa, että lähes jokaisella tässä vaiheessa väkisinkin kaihertaa takaraivossa ajatus: ”Mitä jos..?”

Tutkitusti maailman onnellisin Suomi-neito tekee hidasta kuolemaa, mutta koska olisi epäkiitollista valittaa omaa kohtaloaan, niin hän kilttinä tyttönä ottaa muidenkin murheet kannettavakseen. Entä jos joku taho tietoisesti haluaa käyttää hyödykseen hänen hyvää tahtoaan? 

Unohda kaikki, mitä tiedät, uskot ja ajattelet rakkaasta kotimaastamme, sillä muuten tunteet estävät sinua näkemästä sen, mitä täällä on meneillään. Kyse on vielä paljon Suomi-neitoakin isommasta asiasta: koko maailman uudelleen järjestämisestä. 

Mitä se kertoo päättäjistämme, että he kirkkain silmin väittävät The Great Resetin olevan salaliittoteoria? Eivätkö he todella ole sen vertaa perehtyneet World Economic Forumiin tietääkseen suuren nollauksen olevan julkinen agenda vai valehtelevatko he kansalle tietoisesti? Kumpikaan vaihtoehdoista ei lisää luottamusta nykyiseen hallintoomme. Ja toisaalta, jos kyseessä olisi meidän tavallisten ihmisten kannalta positiivinen muutos, miksi sitä pitäisi piilotella? 

Klaus Schwabin johdolla WEF, Maailman Talousfoorumi, on ilmoittanut tavoitteekseen vahvistaa monikansallisten yritysten valtaa, edistää globalisaatiota ja lisätä valvontaa yhteiskuntiin tieteen ja teknologian avulla. 

WEF:in järjestämissä kokouksissa yhteen kerääntyvät valtamedian, politiikan, liike-elämän, tieteen, teknologian ja rahoituksen ammattilaisia valtapyramidin huipulta. 

Viime kokoontumisessa Davosissa vieraili mm. Nokian toimitusjohtaja Pekka Lundmark, jonka puheen jälkeen ei jäänyt enää pelkästään salaliittoteorian tasolle ajatus ihmisten mikrosiruttamisesta – kysymys on enää siitä, milloin ihmisille on saatu myytyä kyseinen ajatus _vapaaehtoisena_ elämän edellytyksenä. 

Klaus Schwab on – paitsi kirjoittanut kirjan Covid-19 : The Great Reset – myös julkisesti puhunut 4. teollisesta vallankumouksesta ja ihmisaivojen ”hakkeroimisesta”, samoin kuin neuvonantajansa, historioitsija tai ”evoluutionisti”, Yuval Noah Harari. Tällä viitataan biologisen, digitaalisen ja fyysisen identiteetin fuusioon, minkä päämääränä on transhumanismi. 

WEF:in maalailema tulevaisuudenkuva vuodelle 2030 alkaa ennustuksella ’et omista mitään ja olet onnellisempi kuin koskaan.’

Digitalisaation avulla he tahtovat luoda älyihmisiä älykaupunkeihin ja erilaisin – myös ihonalaisin – valvontajärjestelmin olla vastuussa heidän kontrolloinnistaan yhä tiukemmin rajatun valtaeliitin voimin. 

WEF:in yhtenä tavoitteena on siirtää päätöksentekoa ja vaikutusvaltaa pois valtioilta ja Schwab onkin julkisesti ylpeillyt heidän kyenneen tunkeutumaan hallituksiin Young Global Leaders -alajaostonsa turvin.

Myös Saarikko ja Marin kuuluvat YGL-verkostoon monien valtioiden ylimmän tason päättäjien tavoin. Muita WEF:in julkisia maskotteja ovat mm. Ranskan Macron, Kanadan Trudeau, Uuden-Seelannin Jacinda Ardern, Itävallan Sebastian Kurz, Saksan terveysministeri ja vihreiden puheenjohtaja sekä Tanskan ympäristöministeri. Heidän lisäkseen lukemattomilta muilta tunnetuilta poliitikoilta löytyy sidonnaisuuksia Maailman Talousfoorumiin. 

Jokaisella on mahdollisuus – jopa velvollisuus – alkaa vetää lankoja epädemokraattisten päätösten ja niiden kabinettien välillä, joihin WEF on penetroitunut – sillä niitähän löytyy. 

Unohda siis muut ”salaliittoteoriat” _toistaiseksi_ ja uhraa Great Reset -agendalle muutama tunti elämästäsi. Aloita vaikka tutustumalla blogiini, josta hakusanalla WEF ja löydät aiheeseen liittyviä aiempia kirjoituksia ja linkkejä. 

Suosittelen harjoittelemaan myös mukavuusalueelta poistumista sekä häpeän sietämistä linkittämällä näitä aluksi itsellenikin _täysin scifiltä kuulostavia_ juttuja muutamalle läheisellesi, jotta todella voit sanoa edes yrittäneesi herättää elintärkeää keskustelua kenties aikamme oleellisimmista ihmiskunnan kehityssuuntaa ohjaavasta asiasta. 

Pelkästään se, että lakkaa pyörittelemästä päätäsi ja silmiäsi kaltaisilleni foliohatuille ja alat käyttää niitä _oleelliseen_, voi muuttaa tätä maailmaa parempaan suuntaan.

Joko sinä osoitat, mitä me emme ymmärrä

TAI

sinä vihdoin ymmärrät, miksi niin kiivaasti yritämme sormella osoittaa sitä uhkaa, joka horisontissa siintää.

***

Tutustu esimerkiksi näihin unohtamatta lähdekriittisyyttä – myös valtamediaa kohtaan. Saa mieluusti vinkata myös muita luku- tai katselusuosituksia!

https://www.iltalehti.fi/digiuutiset/a/09b1cc56-f134-4884-bdc6-cd336075b6b7#Echobox=1663569667

https://yle.fi/uutiset/3-11902107

tuvj_1+2018.pdf (eduskunta.fi)

What is the Fourth Industrial Revolution? by Prof Klaus Schwab – YouTube

Yuval Noah Harari: The 2021 60 Minutes interview – YouTube

”Ne maat ja korporaatiot, joilla on eniten dataa tulevat jatkossa hallitsemaan maailmaa.” ”Yritykset ja valtiot ovat keränneet dataa siitä ketä tapaamme, minne menemme ja mitä eloukvia katselemme. Seuraava vaihe valvontaa on mennä ihomme alle.”

We Can Hack Humans | Dr. Yuval Noah Harari and Klaus Schwab – YouTube

Yuval Noah Harari at Nordic Business Forum 21.9.2022 – Future of Work – YouTube

“You will OWN NOTHING, and you will be HAPPY” | Douglas Kruger – YouTube Hyvää riskianalyysiä.

What is the Fourth Industrial Revolution? | CNBC Explains – YouTube Vuodelta 2019 selkokielinen selostus. Ei ole vaikea nähdä, mitkä uhat toteutuvat ja mikä on tulevaisuuden suunta.

https://olliposti.fi/epidemia-ja-maailman-talousfoorumi/

https://www.weforum.org/agenda/2022/09/my-carbon-an-approach-for-inclusive-and-sustainable-cities/

Jos meitä aivopestään uskomaan, että tämä on ainoa maapallolle ja ihmiskunnalle turvallinen tulevaisuuden näkymä, niin tarkoittaako se, että asia todella on niin – vai kerrotaanko meille ainoastaan se versio, joka Big Techiä ja eliittiä parhaiten hyödyttää?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *