Arvot, Seksuaalinen häirintä, Vapaus

TURHAT PELOT VAI HURJAT PEDOT? 

TURHAT PELOT VAI HURJAT PEDOT?

Huom. SISÄLTÖVAROITUS!

Unohda nyt hetkeksi tarve olla periaatteellisesti eri mieltä foliohattujen kanssa ja tarkastele seuraavaa ”objektiivin” läpi.

Puhuin VÄRITETYT AGENDAT -sarjassa tiettyjen ideologioiden kääntöpuolista, joista viimeisimmässä sivusin seksualisoinnin olevan yhteiskunnallinen trendi. Heitin ilmoille ajatuksen, että tuskin menee kauaakaan, kunnes liberaaleimmat julistavat seksuaalisen nautinnon kuuluvan myös lasten oikeuksiin. Monille pelkkä ajatuskin on ”höpöhöpöä” ja jotkut varmasti kokevat huolenaiheeni tarpeettomana pelon lietsontana.

Lapset ja seksi eivät sovi samaan lauseeseen – mielestäni aivan syystä – ja siksipä aiheeseen liittyvät synkät sävyt on helpoin sivuuttaa sairaina salaliittoteorioina.

Oli suorastaan tragikoomista seurata, miten valtava tarve ihmisillä oli tuomita Veitola.doc -ohjelman jälkipuinneissa Sofia Keitaanrannan _uskomukset_ eliitin ped0fiiliringistä väitetyn _ongelman_ sijaan. Pelkkä ajatuskin on niin puistattava, että eihän se nyt voisi olla totta. Eihän?

Valitettavasti järkyttäviä lasten hyväksikäyttöskandaaleja ei tarvitse kauaa etsiä paremmistakaan piireistä, kun vaan uskaltaa raottaa timantein koristeltua samettiverhoa.

Palvotut kuninkaalliset ja kirkon päämiehet, viihdemaailman kerma, poliittiset johtohahmot, liike-elämän menestyjät, hyväntekeväisyysjärjestöt, poliisit, rauhanturvaajat; näistä erityisen ihailun kohteena olevista piireistä löytyy sivutolkulla hyvin kyseenalaista materiaalia. Lisäämäni kuvakaappaukset kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.

Järkyttävintä kuva-aineistoa en viitsi tällaisessa foorumissa julkaista, mutta johdatan jäljille, mikäli jotakuta kiinnostaa tutkia aihetta enemmänkin. Kokemuksestani tiedän jo olla odottamatta kiinnostuneiden yhteydenottoa, sillä on huomattavasti mukavampi uskotella tällaisten juttujen olevan vain höyrähtäneiden höpinää.

Mitä tulee miljonäärien privaattibileisiin ja Lolita-lentoihin, niin uskotteko, että kutsuttujen joukossa on Tero Tohmajärveltä ja Pietu Pyhtäältä? On sanomattakin selvää, että monilla eliitin edustajilla on aivan omat huvinsa eikä villeimpien fantasioiden toteutus jää kiinni rahasta – saati moraalista.

Jos jonkun vieläkin tekee mieli mutista itsekseen ”yksittäistapaus – ei voi yleistää”, niin lue uudestaan ajatuksella nuo kuvakaappaukset ja huomioi pääsääntöisesti niitä kaikkia yhdistävä asia: NE OLIVAT JULKISIA SALAISUUKSIA, JOTKA HILJAA HYVÄKSYTTIIN.

Mikäpä sen paremmin alleviivaisi sitä tosiasiaa, että lapset eivät ole kaikille niin pyhä ja koskematon asia, kuin me perinteiset äidit ja isät kuvittelemme.

Valtaeliitin keskuudessa lasten seksualisointia sekä hyväksikäyttöä selvästi normalisoidaan ja piilotellaan yksiselitteisen tuomitsemisen sijaan. Tiedämme jo entuudestaan rahan korruptoivan ja psykopaattien hakeutuvan korkea-arvoisiin yhteiskunnallisiin asemiin. Mikä siis tekee järjestäytyneestä toiminnasta niin mahdottoman ajatuksen?

Vauvoja sekä taaperoita on varastettu ja myyty kalliilla mm. Eurooppaan ja Australiaan, enkä valitettavasti usko tällaisen kaupankäynnin seurauksena monenkaan pienokaisen päätyneen rikkaisiin perheisiin kuin lähinnä kaulapannassa tai uuden sisäelimen muodossa.

Sovitaan nyt kuitenkin, että minulla on vain vilkas mielikuvitus ja todellisuudessa sivistysvaltioissa lapsia yritetään kaikin tavoin suojella maailman kauheuksilta ja perversioilta – eikä ainakaan tietoisesti altistaa niille.

Minkä ihmeen takia sitten lasten LOL-nuket sekä nallekarhut halutaan pukea bdsm-varusteisiin? Miksi vauvoille valmistetaan korkokenkiä ja pikkutytöille push-up-liivejä? Mitä varten esiteinit laitetaan poseeraamaan vähissä vaatteissa kuin stripparit konsanaan? Miksi yksi kuuluisimmista vaatebrändeistä haluaa käyttää promokuvissaan lapsip0rnoon liittyvää aineistoa sekä mainostaa Michaël Borremansia, jonka mielestä ”taide” ilmeisesti tarkoittaa verisiä, alastomia taaperoita?

Nuo ja monet vastaavanlaiset kampanjat on epäilemättä pitänyt ”siunata” tuotantoketjun eri tasoilla. Vai luuleeko joku, että tällaiset sairaat ideat päätyvät käytännön toteutukseen asti VAHINGOSSA?

Tarkastelepa hetki WHO:n seksuaalikasvatusopasta, jossa 0-4-vuotialle suositellaan kerrottavan mielihyvästä sekä varhaislapsuuden masturbaati0sta.

Tutustu sitten erääseen uraa uurtaneeseen seksologiin nimeltään Alfred Kinsey, jonka äärimmäisen kyseenalaisiin keinoihin ja tulkintoihin perustuu iso osa nykyisestä seksuaalikäsityksestä koskien lapsia nautintoa etsivinä olentoina.

Nyt voitkin vastata edes itsellesi rehellisesti tähän kysymykseen:

Vieläkö uskot, että kyse on pelkistä turhista peloista – vai sittenkin todellisista lapsia metsästävistä pedoista?

(Facebook-sivullani koottuna kuva-aineisto aiheeseen.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *