Ihmisyys, Koronarokote, Minä

FIRST, DO NO HARM

(Lopussa etsintäkuulutus. Auttakaa!)

ENSINNÄKIN, ÄLÄ VAHINGOITA

Tätä lääkäreille tuttua ohjenuoraa olen pyrkinyt noudattamaan omassakin elämässä.

Kun pandemia alkoi, laitoimme liikkeen kiinni useaksi viikoksi, jotta emme osaltamme pahentaisi tilannetta ja aiheuttaisi harmia asiakkaille tai terveydenhuollolle.

Sisäilmaoireiden takia valitsin olla tuottamatta itselleni lisäharmia maskin läpi hengittämällä, mutta samasta syystä vältän myös vapaa-ajallani ihmisjoukkoja.

Kun tuli rokotteiden aika, en toivonut harmia tutuilleni, joten yritin kertoa heille, miksi mRNA-injektioissa on omat riskinsä ja ehdotin riskiryhmiin kuulumattomia odottamaan sekä harkitsemaan, kuinka monta piikkiä ovat valmiita ottamaan, ja kenen vuoksi.

En kuitenkaan halunnut aiheuttaa kenellekään harmia osallistumalla nettihuuteluihin tai julkisesti kuuluttamalla sellaisia asioita, joista en itse voinut mennä vielä takuuseen.

Mietin, että jos syksyllä 2021 päättäjien lupaukset eivät edelleenkään näytä toteutuneen, teen enemmän harmia olemalla hiljaa kuin yrittämällä herättää ajatuksia.

En tiennyt, mikä vaikuttamiskeinoni olisi, mutta kuin sattumalta 1.11 (silloin meillä loppuu syksy ja alkaa joulu) ensimmäinen tekstini oli syntynyt. Jännitin julkaisun tuovan harmia mukanaan, mutta en yhtä paljoa kuin sitä, mitä kollektiivinen vaikeneminen tekee yhteiskunnalle.

Nyt, kun kaikki ovat jo päätöksensä tehneet, en ymmärrä miten voisin aiheuttaa kenellekään harmia tuomalla asiallisesti esille sellaista näkökulmaa, mitä on vaikea valtamedioista löytää.

Ihmiset ovat ottaneet rokotuksia ja kuunnelleet asiantuntijoita, jotta eivät aiheuttaisi harmia yhteiskunnalle.

Kriitikoiden ajateltiin lisäävän harmia levittämällä vääräksi katsottua tietoa mRNA-injektioista ja vaikuttavan rokotuskattavuuteen, mutta näin ei käynyt, sillä kiitettävä osuus väestöstä on nyt boostattuja.

Valtamedia on saanut aikaan kaikkein eniten harmia laittamalla myös asiallisen kritiikin esittäjät salaliittolokeroon ja lokeron päälle lapun: toksista jätettä – pysy kaukana.

Mietin, kuinka paljon harmia tämä yhden totuuden julistaminen vielä aiheuttaakaan.

Entä jos ohittamalla konsensuksesta poikkeavat näkökulmat rokotevastaisena hörhöilynä ja luottamalla enemmistön tietävän saatkin tahtomattasi aikaan eniten harmia?

Aiheutuuko siitä kenellekään mitään harmia, jos pidät mielesi avoinna eri vaihtoehdoille?

Asiantuntijaneuvojen aika alkaa olla ohi ja epidemian akuutein vaihe vaikuttaa olevan toistaiseksi takanapäin, joten voisi olla hyvä hetki tehdä välitilinpäätös.

Uuden ja pelottavan edessä voi olla viisas valinta luottaa valtion asiantuntijoiden arvostelukykyyn, mutta entä vielä kahden vuoden jälkeen kaiken karttuneen tiedon ja lukuisten virhearviointien jälkeen?

Armoa pitää antaa päättäjille vaikeassa tilanteessa ja olettaa virheitä tapahtuvan, mutta rajansa kaikella.

”Älä aiheuta haittaa” vaikuttaa olevan täysin vieras käsite politiikassa, sillä mahdollisia harmeja ei juurikaan otettu huomioon ennen radikaaleja toimia.

Yhteiskuntasulkujen ja rajoitusten hyöty-haittasuhde lähentelee naurettavaa, mutta varomattomuuden määrä piikkiagendan edessä on ollut suorastaan itkettävää.

Uuden teknologian injektiota suositeltiin täyttä päätä jo kaikille raskaana oleville ennen kuin oli ehtinyt kulua edes 9kk ensimmäisistä rokotteista, ja vaikka raskaaksi tulemista piti välttää kahden kuukauden ajan piikistä.

Juuri kenenkään ei katsottu kuuluvan riskiryhmään rokottamisen osalta, vaikka mitään tietoa eri lääkkeiden tai sairauksien yhteisvaikutuksesta ei ollut saatavilla.

Tilastollisesti täysin vaarattomana taudin sairastaville ikäryhmille tyrkytettiin rokotteita epätoivoisin keinoin, vaikka tiedossa oli kohonnut riski mm. sydänlihastulehdukseen.

Pienten lasten kehittyvää immuniteettia koettiin aiheelliseksi lähteä manipuloimaan mRNA-injektioilla, vaikka yksinkertaisesti mitään ei ollut voitettavissa, kun tiedettiin jo piikitettyjenkin tartuttavan.

Kuinka mahtavaa, jos uhkakuvia maalailleet foliohatut olisivat väärässä eivätkä ongelmat realisoidu isossa kuvassa, mutta se ei poista sitä faktaa, että tällaisia tarpeettomia riskejä ei pitäisi ottaa. Viimeistään sote-alan rokotuspakko osoitti sen, että ihmisten suojelu ei taida lopulta olla se tärkein prioriteetti päättäjille.

Olkoonkin, että ihmiset haluavat pitää etäisyyttä villeimpiin salaliittoteorioihin, mutta jokaisen olisi syytä suhtautua terveellä uteliaisuudella WEF:n The Great Resetiä, EU:n digiagendaa ja tulevaisuuden teknologiakehitystä kohtaan. Ihmisten mikrosirutus ja transhumanismi eivät tunnukaan niin kaukaa haetuilta, kun todella tutustuu nykyajan mahdollisuuksiin.

Ihmiset pääsääntöisesti suhtautuvat juttuihini epäuskoisina ja ovat valmiita torppaamaan monet näkökulmani ilman mitään perusteluja. Kunpa he osoittaisivatkin minulle konkreettisesti, missä kohtaa olen ymmärtänyt jotain väärin ja selittäisivät, miten asia todellisuudessa on.

Kuinka huojentavaa olisikaan voida luottaa lauman älykkyyteen eikä joutua nojaamaan ainoastaan omaansa. Mutta miten voisin, jos tiedän, että tärkeää informaatiota jätetään huomiotta siksi, ettei sitä voi lukea iltapäivälehdistä?

Harmi ei edes etäisesti riitä kuvaamaan sitä tunnetta, jos muutaman vuoden päästä huomaammekin luovuttaneemme yksityisyytemme, omaisuutemme ja vapautemme ilman taistelua. Senhän piti olla vain salaliittoteoria – sula mahdottomuus.

Ps. Jos tunnette jonkun, joku on _oikeasti_ perehtynyt näihin asioihin ja valmis osoittamaan foliohattujutut perättömiksi, niin ilmiantakaa. Olen valmis palaamaan ruotuun. Tällä hetkellä elinpiirissäni on valitettavasti vain niitä, jotka ovat kanssani eri mieltä tietämättä asioista itse sitäkään vähää.

(julkaistu Facebookissa 15.2.2022)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  1. Kylläpä yllätti ja ilahdutti tämä viesti. Kiitos Lompo

  2. Kiva kun kirjoitat, kirjoitat vaikeista ja kielletyistäkin aiheista sovinnollisesti ja syyttelemättä. Omaan silmääni vaikuttaa, että ydinsanomasi tässä blogissa koskee sanan-…

  3. KIITOS! Täysin samaa mieltä, että nyt on aika lisätä sitä moniäänisyyttä ja suoraa puhetta enkä epäile yhtään, etteikö Vapauden liitto…

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *