Vaalit, Vapaus

VALHEENPALJASTAJA VAALEIHIN

Useimpien poliitikkojen perusedellytyksiä tuntuvat olevan tyhjänpuhuminen ja puheiden pyörtäminen. Politiikan onkin yleisesti jo pitkään ajateltu olevan likaista peliä, jossa totuuden, moraalin ja lain sallimia rajoja venytetään äärimmilleen.

Kuvitelkaa, jos tulevissa presidentinvaaleissa olisi mukana valheenpaljastaja, jonka läsnäolo pistäisi jokaisen kokelaan vilpittömyyden ja arvojohtajuuden todelliseen testiin.

Me yhdessä voimme varmistaa, että ehdokkaat laitetaan hikoilemaan viime vuosien ”yhtä totuutta” kyseenalaistavan yllätyskandidaatin myötä!

Saara Huhtasaari on ansioitunut käyttäytymistieteen ja kehonkielen asiantuntija, joka on paitsi tottunut ”valheenpaljastaja” myös rohkea ja sanavalmis totuudenetsijä.

Hän on viimeiset vuodet uskaltanut johdonmukaisesti ja asiallisesti kyseenalaistaa niitä yhteiskunnallisia epärehellisyyksiä sekä epäkohtia, joilta moni muu kaltaisensa älykäs akateemikko on sulkenut silmänsä.

Nyt jos koskaan on tilaisuus saada perusteltua kyseenalaistamista sekä mediassa vaiettuja näkökulmia suoraan lähetykseen, mikäli 20 000 kannattajakorttia saadaan kerättyä. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus varmistaa kriittisen äänen pääsy valtamediaan ilman ennakkosensuuria tai valmiiksi tarjoiltua asennetta.

Saara Huhtasaari on kansainvälisen uran tehnyt tuplamaisteri, psykologian ja ruotsin kielen opettajan pätevyydellä varustettu äiti, vaimo, yrittäjä, käyttäytymisanalyytikko, kirjailija ja retorisesti poikkeuksellisen kyvykäs ja asiaperusteinen argumentoija.

Hänen sanavalmiutensa sekä kykynsä tulkita ehdokkaiden nonverbaalista viestintää ja havaita valheelliset signaalit voivat parhaimmillaan edesauttaa varmistamaan, että Suomi saa arvoisensa presidentin.

Sitä en vielä tällä tuntemisella uskalla luvata, että hän olisi juuri oikea ihminen koko Suomen arvojohtajaksi, mutta parempaa ehdokasta en voisi toivoa edustamaan itselleni tärkeitä arvoja.

KANNATAN:

✔️ Asiallista kyseenalaistamista

✔️ Avointa yhteiskuntaa

✔️ Toisia kunnioittavaa käytöstä

✔️ Pyrkimystä totuuteen

✔️ Sananvapautta

✔️ Valinnanvapautta

✔️ KANNATAN SAARA HUHTASAARTA PRESIDENTTIEHDOKKAAKSI!

Kannata sinäkin ja varmista valheenpaljastajalle paikka vaalipaneeliin!

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *