Minä, Tieto, Totuus

KEKO KUTSUU!

Vaikka luonto on vasta herännyt, on lehdistön aika lähenemässä loppuaan.

Tahdomme tuoda median ruohonjuuritasolle ja tarjota ihmisille pääsyn tiedon juurille – myös niihin onkaloihin ja koloihin, joiden sisältöä ei lehdistä saa lukea. Muurahaismedia on aloittamassa kasaamaan kuihtuneen ja kellastuneen lehdistön päälle todellista informaation yhdyskuntaa!

Kuten edellisessä tekstissäni vihjasin, olemme Sami Antinniemen kanssa kunnianhimoisesti kasaamassa tiedonkorsista KeKoa, jonka tarkoitus on Keskittyä Kokonaiskuvaan ja Kertoa Korrektisti aikamme polttavista puheenaiheista.

Tavoitteena on päästä tuottamaan päivittäin valtamediaa haastavaa ajankohtaista materiaalia, mutta sitä ennen haluamme luoda sivustolle koonnin viime vuosien kiistellyimmistä aiheista antaen kunniaa muiden vaihtoehtomedioiden laadukkaille jutuille.

Nyt pyydän, että jos _juuri sinulla_ on valmiiksi koostettuna jäsenneltyä materiaalia _tiedät kyllä mistä_ aiheista, niin helpota taakkaamme ja jaa arkistosi kanssamme!

Tahdomme tarjoilla helposti pureskeltavassa muodossa myös sen tiedon, mistä valtamedia vaikenee. Mitä uskottavampi kattaus sivuiltamme löytyy, sitä helpompi ihmisten on hiljalleen availla silmiään ja korviaan myös vaihtoehtoisille näkemyksille.

Jos olet miettinyt, mitä voisit tehdä tämän yhteiskunnan eteen, niin nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus auttaa! Ota yhteyttä yksityisviestillä, jos tunnet jonkun aihealueen kuin omat taskusi ja tahdot tukea kansalaisjournalismin kukoistusta.

Edellisen tekstin myötä tulikin jo ilahduttavasti yhteydenottoja ihmisiltä, ketkä haluavat kantaa kortensa KeKoon. Kiitos siitä! 💯

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *